Ufómagazin 2019/11

695 Ft

Nemere István: Viszonozzák a tüzet!
Knoll Gyula: Antarktiszi ufócsoda
Rózsa Mária: Játszadozó fénygömbök
Takács Szabina: Kormányzati kiszivárogtatók
Sós Tibor: Eggyé válás
Viszkok András: Irányított időjárás
Miskolci László: A győrteleki feltaláló
Falvai Róbert: Tornádók Európa közepén
Miklós Attila: A számok hatalma
Arany László: A Naprendszer meghódítása
Knoll Gyula: A galaktikus rendszer
Kisfaludy György: Gravitációs képalkotás
Tóth László: A kollektív bűnösség átka
Éles István: Idegen fajok és a Föld kihasználása
Arany László: Kína is a Marsra készül

Add to Wishlist Browse Wishlist
ISBN/ISSN: ISSN 0865-686 X Kategória:

Leírás

Nemere István: Viszonozzák a tüzet!

 

A cikkben tárgyalt eseményeket igen nehéz lenne a véletlennek tulajdonítani. Egyenes összefüggés állapítható meg számos földi fegyver, különös tekintettel a föld-levegő rakétákkal történt „balesetek” és az ufók jelenléte között.

Az 1950-es években még az volt a két atomhatalom stratégiája, hogy ha kell, stratégiai bombázókkal” repülnek egymás területe fölé, és azok ott oldják ki végzetes, mindent elpusztító nukleáris terhüket. Ha ez egyszer is bekövetkezett volna, a Földet semmi sem menthette volna meg a totális pusztulástól.


Knoll Gyula: Antarktiszi ufócsoda

 

Az Anonymus csoport tudja, hogy mit talált az USA kormánya az Antarktisz alatt. A hírek szerint több olyan dokumentumhoz is hozzájutottak, melyek bizonyíthatják Amerika titkos katonai ténykedését.

Tudják, mi történt a Magasugrás Hadművelet során, melyet 100 évre titkosítottak. Rochard E. Byrd admirális és megmaradt hadereje szanaszét verve tért haza az Antarktiszról.


Rózsa Mária: Játszadozó fénygömbök

 

A fénygömb jelenség legalább annyira foglalkoztatja a kutatókat, mint a kis szürke faj és társai. Hiszen ez is a megmagyarázhatatlan rejtélyek sorát növeli. Több elmélet napvilágot látott már, mik is lehetnek ezek. Lássunk közülük néhányat!


Takács Szabina: Kormányzati kiszivárogtatók

 

Az elmúlt években több olyan személy is felbukkant a Felfedés Projekt keretein belül, akik azt állították magukról, hogy belső körökből, vagyis kormányzati szintről vannak információik arról, hogy az emberiség már évtizedekkel korábban felvette a kapcsolatot a Földön kívüli intelligens lények különböző fajaival, sőt velük együttműködési megállapodásokat kötöttek. Állításuk szerint ennek köszönhető, hogy a háttérhatalom már régen rendelkezik olyan technológiával, amellyel az emberiség – legalábbis annak válogatott tagjai – képessé vált a világűr meghódítására.


Sós Tibor: Eggyé válás

 

Az eddigi kutatásaim alapján négyféle idegenről találtam hiteles beszámolókat. Ebben a felsorolásban a magas, szőke idegenek csak nagyon ritkán voltak benne. Igaz, az ufóirodalomban sokkal többet olvastam róluk, de valahogyan hazánkban nem volt tipikus a megjelenésük. Nálunk a toplistát magasan a kis szürkék néven elhíresült lények vezették. Eddig!

Ugyanis az elmúlt hónapban megkeresett egy 60 év körüli férfi. Eleinte nagyon nehézkesen indult a beszélgetésünk, bár ez nem ritka, hiszen mindenki bizalmatlan, fél, hogy bolondnak nézik. Miután végighallgattam a történetét, még jobban megértettem a szorongásának az okát


Viszkok András: Irányított időjárás

 

Nagy fába vágtam a fejszémet, amikor elhatároztam, hogy az időjárás mesterséges befolyásolásáról írok cikket, mivel ezzel kapcsolatban nagyon sok, de ellenőrizhetetlen információ állt a rendelkezésre. Miután beleástam magam a témába, lassan tisztulni kezdett a kép, és egyre inkább világossá vált számomra az, hogy a hatalom iránti sóvárgás még akkor sem ismer határokat, ha azzal saját földi létünket veszélyeztetjük.


Miskolci László: A győrteleki feltaláló

 

A Kornétás Kiadónál jelent meg 1999-ben az Ufókalendárium című kötet. Akkoriban szinte minden megyében létrejött egy ufóklub, és a képviselőik rendre megjelentek a nagyobb szabású konferenciákon. Sajnos a klubok nagy része mára teljesen megszűnt. A „Győrtelek és Vidéke Ufóklub” vezetője Márkus Ferenc volt. Ferenc a találmányaival hívta fel magára a figyelmet, az újságírók és a tévések rendszeresen felkeresték. Húsz évvel később újra meglátogattuk.


Falvai Róbert: Tornádók Európa közepén

 

Ha azt a szót halljuk: tornádó, az Egyesült Államokra, a Karib-tenger szigeteire vagy a déli félgömbre gondolunk, és okkal. Régi orosz forrásaink viszont olyan ottani jelenségekről számoltak be, amelyekkel itt Közép-Európában még sohasem találkoztunk. Ki hitte volna, hogy ilyen, a mai klímaválságra jellemző események már több mint 100 évvel ezelőtt is megestek?


Miklós Attila: A számok hatalma

 

Sok ezer éve is, mikor a kultúrák kialakultak, a gondolkodást már meghatározta a matematika. A számok, azon kívül, hogy mennyiséget, arányokat, távolságot, időt fejeznek ki, rejtett erőknek is birtokosai. Vannak speciális számok, melyek önmagukban is kódolnak valamit, az Univerzum egy-egy titkát rejtik. De minden szám is meghatározza a sors vagy a lélek valamely oldalát, a személyiség valamely aspektusát. A számok hatalmával foglalkozó tudományt numerológiának nevezzük.


Arany László: A Naprendszer meghódítása

 

Amennyiben a kísérleti repülések sikerrel zárulnak, elérhetővé válik az emberek számára a Hold, a Mars és még az azon túli világűr is. A SpaceX vállalat igazgatója szerint új űrhajója akár már a jövő évben szállíthat utasokat.


Knoll Gyula: A galaktikus rendszer

 

A Föld a Teljesség része, ahol a természet szabályai és rendje mellett a rajta élő lényekre a Galaktikus Kódex is vonatkozik.

A Galaktikus Kódex a Konföderáció tevékenységének jogalapját képviseli ebben és más galaxisokban is. Ez a kódex nem külső törvények merev halmazát tartalmazza, hanem minden fénylélek belső erkölcsének rendszerezett kódját. Ezt a kódot a Fény minden teremtménye elfogadja szabad akaratából, mivel az a belső igazságukat tükrözi.


Kisfaludy György: Gravitációs képalkotás

 

A világ úgysem fogja elhinni, hogy hatalmas költségek nélkül képpé lehet alakítani a gravitációs hullámokat, de bizony ez lehetséges. Az első mérőfej is megvan még, és bármilyen hihetetlen dolog, még mindig működik, hiszen nincsen benne semmi sem, ami tönkremehetne.


Tóth László: A kollektív bűnösség átka

 

2019. július 13-án elképesztő felfedezésre jutottam. A Földön élő egyik idegen faj még mindig „pipa” ránk a lakóhelyük közelében végrehajtott „kísérleti” atomrobbantások miatt. Bár a detonációt nem mi magyarok hajtottuk végre, az idegen fajok egy kalap alá vesznek minket a robbantást végrehajtókkal, és folyamatos kontroll alatt tartanak bennünket is. Nézzük a tényeket egy kicsit konkrétabban!


Éles István: Idegen fajok és a Föld kihasználása

 

Az utóbbi idők feltáró meditációiban kivétel nélkül mindenkinél tapasztaltunk a földönkívüliek részéről valamilyen beavatkozást. Jelen életet vagy előző életet szemlélve többnyire a kis szürkék voltak a szereplők, a módszer pedig ugyanaz.

Tudatunkon kívül vizsgálnak otthonunkban, vagy átviszik az embert az űrhajójukba, műtétek, sokszor durva, fájdalmas beavatkozások végrehajtására, amelyekről csak a másnapi rosszullétek vagy a beavatkozások nyomai tanúskodnak.


Arany László: Kína is a Marsra készül

 

Már olvashattunk az Európai Űrhivatal és az Orosz Űrügynökség, valamint a NASA terveiről a jövő évet illetően. Kína sem kíván lemaradni, saját eszközzel, más űrhatalmaktól függetlenül szeretné elérni bolygószomszédunk felszínét.

„Kína továbbra is megfelelő ütembe halad első, önálló Mars-szondájának összeszerelése terén, hogy megfelelő időben útjára indíthassa a 2020 közepén nyíló, aránylag rövid indítási ablakban” – tudhattuk meg nemrégiben Helsinkiben, egy csillagászati rendezvényen, vezető kínai tisztségviselőktől.