Bemutatkozás

Bemutatkozás

Ufóvilág, Ufó magazin

Az Ufó magazin Közép-Európa legnépszerűbb ufós szaklapja!
Célunk, hogy Ufóvilág weboldal is kivívja ezt az elismerést. A kétféle megjelenés erősíti egymást, még szélesebb kört átfogva, esetenként gyorsabban reagálva, mint egy havonta megjelenő magazin. (Az Ufó magazin kiadása jelenleg szünetel)

Az Ufó magazinról

Az első szám 1990-ből

Az Ufó magazin a megmagyarázatlan jelenségek, az ufókutatás, a tértechnológia, az ezoterika iránt érdeklődő olvasók számára 1990 óta nyújt érdekes és hiteles információkat. A magazin témaválasztása a fentieken kívül kiterjed a tudomány (orvostudomány, űrkutatás stb.), a technika újdonságaira is, mégpedig színes, olvasmányos formában. A magazinban olvashatók természetgyógyászattal, életmóddal, parapszichológiával foglalkozó cikkek, valamint ismert személyiségekkel, sztárokkal készített exkluzív interjúk is. Az Ufó magazinban hónapról hónapra közöljük az olvasók által észlelt jelenségekkel kapcsolatos írásokat, észrevételeket is. Az Ufó magazin a Magyar Ufókutató Szövetség közreműködésével segít az ufó-észlelések kivizsgálásában, az esetek hiteles dokumentálásában.

Kedves olvasók, ufóészlelők!

Az Ufó magazin szerkesztősége, valamint az Ufószövetség kéri mindazokat, akik ufókkal, megmagyarázatlan jelenségekkel kerültek bármikor kapcsolatba, az eset feltárása, kivizsgálása, dokumentálása érdekében közöljék tapasztalataikat.
Bejelentéskor kérjük, közöljék az eset jellegét, pontos helyszínét, időpontját, a résztvevők nevét és címét. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük. Az Ufószövetség központi regisztrálásán túl, amennyiben az eseményben részt vevő személyek hozzájárulnak, a kivizsgálás eredményének az Ufó magazinban és az Ufószövetség honlapján nyilvánosságot biztosítunk.

Legutóbbi írásaink