Az Einstein-Oppenheimer elemzés az UFO-król, avagy mit titkolnak a nagyhatalmak kormányai?

Az Einstein-Oppenheimer elemzés az UFO-król, avagy mit titkolnak a nagyhatalmak kormányai?

2024. május 3. Off By Liszecki László

Az teljesen világos, hogy a hatóságok nem nagyon készségesek, amikor UFO témákkal kapcsolatban kell információkat adniuk.

Elég csak a CIA titkolózására gondolnunk, hogy milyen hosszú ideig nem ismerték el az 51-es körzet körüli anomáliák tényét, és évtizedekig tagadták a létezését is.

Mivel a földönkívüli civilizációkkal kapcsolatos kérdésekben rendkívül kényes dolog hivatalos nyilatkozatokat közzétenni, ezért nem csoda, hogy az Albert Einstein és Robert Oppenheimer fizikusok által írt „Kapcsolatok más égitestek lakóival” című elemzést hosszú időre titkosították.

Az 1947 júniusában kelt hatoldalas dokumentumban szerepelt elsőként leírva a „földönkívüli biológiai entitások” kifejezés és a tanulmány nagyon észszerű megállapításokat tesz a más bolygókon való élet lehetőségeivel kapcsolatban.

Az elemzés többek között felveti, hogy az emberek nagy része nem képes tudományos gondolkodással megközelíteni a földönkívüli élet témáját, és azzal is foglalkozik, mit jelentene a bolygónk számára a nálunk sokkal fejlettebb civilizációkkal való találkozás.

A földönkívüli lényektől átvett technológiák hatalmas fejlődést hozhatnak az emberiségnek, mint például a korlátlan energiákhoz való hozzáférést, a gyors űrutazást más naprendszerekbe, és korszakalkotóan új gyógyászati eszközöket, valamint még számtalan más előnyt.

Ugyanakkor az Einstein- Oppenheimer dolgozatból az is kiderül, hogy a földönkívüliek létezésének tényként való elismerése az erre felkészületlen emberek számára felmérhetetlenül súlyos károkat is okozhat.

Így talán nem meglepő, hogy a nagyhatalmak kormányai nem akarják nyilvánosságra hozni, mit tudnak a földönkívüliekről, és inkább titkosítják azokat az információkat, amelyek publikálása jelentős társadalmi feszültségeket kelthet.

Valójában senki sem tudja előre megmondani, milyen társadalmi hatása lenne az emberek nagy részére az intelligens földönkívüli lényekkel való találkozás?

Nem okozna-e káoszt a vallások, a társadalom, a jog, az ipar és a pénzügyek területén?

A tanulmány olyan állításokat is megfogalmaz, hogy az emberek többsége szinte semmilyen módon nincs még felkészülve arra, hogy sikeresen tudjon együttműködni egy nálunk jóval fejlettebb civilizáció lényeivel!

Az Einstein-Oppenheimer tudós páros a rendkívül figyelemre méltó elemzés megírásakor konkrét utalásokat tett arra is, hogy az amerikai hadsereg már kapcsolatba kerülhetett földönkívüli lényekkel és maximális titoktartással védik, hogy ez ne kerüljön nyilvánosságra.

Amennyiben szeretnél több érdekességet megtudni UFO témában, akkor rendeld meg most akciósan az alább látható
„Az intergalaktikus űrkutató” című könyvünket a következő linkre kattintva: https://kornetas.hu/termek/colman-von-keviczky-az-intergalaktikus-urkutato/

Az intergalaktikus űrkutató című könyv borító képe

Főcímkép: Albert Einstein és Robert Oppenheimer 1947 (James Vaughan / CC BY-NC-SA 2.0)