Telt házas rendezvény: Ufókutatók IV. Közönségtalálkozója

Telt házas rendezvény: Ufókutatók IV. Közönségtalálkozója

2024. március 26. Off By Ufóvilág

2024. március 24-én a Magyar Ufókutatók Szövetsége és Nyers Csaba közös szervezésében került megrendezésre Budakalászon az Ufókutatók IV. Közönségtalálkozója. A telt házas rendezvényen a legismertebb hazai kutatók tartottak előadásokat. Máté Imre a saját kutatói munkásságának eredményeit osztotta meg a közönséggel, Oláh András a DNS-ről és az intelligens tervezettségről, Éles István pedig a holografikus világról tartott előadást.

A klasszikus ufókutatást – mint mindig – most is Viszkok András képviselte, aki az aktuális eseményekből nyújtott át egy válogatást. Szünetben az Egység zenekar szórakoztatta a közönséget, ebéd után pedig Kállai Edit nagysikerű előadása nyitotta meg a délutáni programot. Nagy visszatérő volt Kisfaludy György, akinek előadására szó szerint csordultig megtelt a terem. Dr. Egely György a tisztaenergia kutatás eredményeit mutatta be, Nemere István pedig sajátos időutazásra invitálta a közönséget, ahol bemutatta azt, hogy nyolcvan év alatt menyit változott a világ.

Pusztay Sándor a nemrég megjelent könyve kapcsán tartott előadást, kitérve arra, hogy Keviczky Kálmán munkássága mekkora hatást gyakorolt a világ ufókutatására. Utolsó előadóként Kalmár János lépett a színpadra, aki a titokzatos archeológiai leletekről, és Bucsecs-hegység  titkairól számolt be. A napot egy fórum zárta, ahol az előadók válaszoltak a közönség által feltett kérdésekre. Az Ufókutatók V. Közönségtalálkozójára 2024. november 10-én kerül majd sorra, ahová a szervezők sok szeretettel várják az érdeklődőket!