Ufó magazin 2022/10

595 Ft

Hírvilág
Nemere István: Ki gyártotta a Covid vírust?
Knoll Gyula: Veterán katonák ufóélményei
Falvai Róbert: A mágneses sarkok vándorlása
Élet a Holdon?
Knoll Gyula: A Föld a mi bolygónk
Sós Tibor: „Repülő” sátor
Timár Gábor: Globális felmelegedés
Földeák Iván: Vízből jöttünk, porrá leszünk?
Kisfaludy György: A Teremtő szívdobbanásai
Knoll Gyula: Amerikai eltérítések
Arany László: Nyilvános a Mars-kutatás
Németh Zoltán: A zene csodája
Kovács Titusz: Élhető bolygó
Könyvajánló
Tóth László: Ufók libasorban
Horoszkóp

Add to Wishlist Browse Wishlist
Kategóriák: ,

Leírás

Nemere István: Ki gyártotta a Covid vírust?

Tisztában vagyok azzal, hogy már maga a cím is egyfajta állásfoglalást jelez. Sajnos nagyon sok jel mutat arra, hogy az a járvány, amely két évig gyötörte a világot (és talán fogja még a jövőben is), nem természetes úton jött létre. Miután két év leforgása alatt négy könyvem jelent meg a CoV–2-es vírusról és hatásairól, egyre szilárdabb meggyőződésem, hogy helyes a címbéli sugallat.


Knoll Gyula: Veterán katonák ufóélményei

A Pentagon nyilvános kongresszust tartott az idegen lényekről. Három volt katonai felderítő elmesélte, hogy 2014-ben mit éltek át, mikor egy ufóval találkoztak egy közel-keleti amerikai katonai bázison. Bár az eset mély nyomot hagyott  bennük, hivatalos jelentésekbe sose került be.


Falvai Róbert: A mágneses sarkok vándorlása

A Föld bolygót egy láthatatlan, mágneses védőernyő veszi körül. Ennek révén lehetséges a biológiai élet a felszínen. Ez az ernyő védelmezi az életet, az összes növényt, állatot és embert az idők kezdete óta. Ha a kozmikus sugarak szabadon bombázhatnák bolygónk felszínét, itt semmilyen élet nem tudott volna megkapaszkodni, fejlődni és olyan  hihetetlen gazdagsággal borítani el a szárazföldeket és a vizek mélyét.


Knoll Gyula: A Föld a mi bolygónk

Ha a csillagokat és más bolygókat a Földről szemléljük, nem vesszük észre, hogy maga a Föld is égitest, amely az égitestek között a hatalmas csillagvilágnak csak jelentéktelen, kicsiny részét alkotja. Az ókorban a Földet hatalmas korongnak képzelték, az eget pedig föléje hajló kupolának. De aztán rájöttek, hogy a Föld domború.


Sós Tibor: „Repülő” sátor

Ez alkalommal egy balástyai kemping többmázsás, vasvázas sátrának furcsa lebegését, mozgásának történetét idézzük fel a legérdekesebb esetek közül. Odébb penderült egy sátor, és? Nagy ügy; lehet, hogy el akarták lopni, de megzavarták őket, de az is elképzelhető, hogy egy forgószél volt a ludas. A bejelentés alapján mi is hasonlókra gondoltunk, annál is inkább, mert a józan racionalitás megköveteli tőlünk, hogy először mindig a legegyszerűbb megoldásokat keressük a „csodákra”.


Timár Gábor: Globális felmelegedés

Gyakran hallható hatalmi pozícióban lévő személyektől és politikai csoportosulásoktól, hogy nincs globális felmelegedés, de ha mégis van, néhány fok változás elhanyagolható. Ez az első súlyos tévedés. A globális felmelegedés kezelése katasztrofális. A legtöbb politikus, iparmágnás és félrevezetett tudós azt állítja, hogy ha az üvegházhatású gázok kibocsátását mérsékeljük, a globális felmelegedés lelassul (megáll). Ez a második súlyos tévedés. Itt az ideje, hogy valaki elmondja az igazságot.


Földeák Iván: Vízből jöttünk, porrá leszünk?

Gyermekkorom kedvenc olvasmánya volt Alekszandr Beljajev „A kétéltű ember” című könyve. Az őstörténeti bizonyítékok a vízi származásunkra sokfélék, és laikus számára nehezen érthetők, még kevésbé értelmezhetők. Vannak azonban külsődleges morfológiai bizonyítékok, amiket még az avatatlan elme is elfogad.


Kisfaludy György: A Teremtő szívdobbanásai

Semmiféle kétség nem férhet hozzá, hogy a körülöttünk lévő hatalmas univerzumban minden dinamikus, vagyis minden kering, forog, és a lét maga is dinamikusan és forogva terjed. A galaxisok is egy hatalmas metagalaktikus központ körül keringőznek, amellett, hogy maguk is keringetik a csillagjaikat, ezek pedig az esetleges bolygóikat, azok meg a holdjaikat.


Knoll Gyula: Amerikai eltérítések

Vajon mit tennénk, ha összetalálkoznánk egy földönkívülivel? „Ha a kertben felbukkanna egy alien, a legjobb, amit tehetünk, hogy azonnal eltűnünk a környékről” – mondja a szakértő. Mert ha az idegenek számára megfelelő technológia állt rendelkezésre ahhoz, hogy idáig eljussanak, akkor fejlettségben mérföldekkel előttünk járnak, és bármit megtehetnek velünk, amit csak akarnak.


Arany László: Nyilvános a Mars-kutatás

Szeptember első napjaiban a History TV egy teljes órás műsort szentelt a Mars bolygónak az „Elképesztő rejtélyek” című sorozatában. Habár a bolygó adataival kapcsolatban a hivatalos magyarázatot erőltették, azért tettek néhány valós megjegyzést is. Például azt, hogy ha a Marson van élet, akkor mindenhol van élet, és a földi élet bizonnyal marsi eredetű. A marsi (intelligens) életet akár egyetlen fotó is alátámaszthatja – most újabb négyet veszünk elő.


Németh Zoltán: A zene csodája

Magyarországon a misztikus zene forrása a harang. A nándorfehérvári diadal emlékére szól a déli harangszó. A misére is a harang hívja a híveket, míg a holtakat is harangszóval kísérik utolsó útjukra. Keleten az ősi misztériumnak megfelelő hangszerek a gong és a tibeti hangtál. Ez utóbbiról szól írásom.


Kovács Titusz: Élhető bolygó

Az Ufómagazin előző számában a főszerkesztő Lectori Salutem című írásában arról ír, hogy Naprendszerünkön belül és azon kívül az utóbbi időben egyre több bolygóról állapítják meg a csillagászok és az űrkutatási szakemberek, hogy azokon az évmilliók során olyan viszonyok voltak, amelyek lehetővé teszik az élet kialakulását. A magazin megjelenése után néhány nappal egy nemzetközi csillagászcsoport érdekes bolygó felfedezését jelentette be. Tájékoztatójuk szerint a Földtől mindössze 100 fényévre (a Sárkány csillagképben) találtak egy exobolygót, aminek felszínét víz boríthatja.


Tóth László: Ufók libasorban
Olyan látványban volt részem 2022. augusztus 30-án hajnali 4 óra 39 perckor Budapest felett, amilyet a világhálón már láttam fotók és videók formájában, de élőben csak most sikerült megfigyelnem. Az észlelés után azonnal tudtam, a netes felvételek hitelesek voltak, és nem hamisítványok!

 

További információk

Tömeg 0,125 kg