Ufó magazin 2022/8

595 Ft

Hírvilág
Nemere István: Fekete özvegyek
Knoll Gyula: Harci pilóták észlelései
Viszkok András: Veszélyben vagyunk?
Paraenciklopédia
Éles István: Szellemi dimenzióváltás
Falvai Róbert: Toxikus örökség
Sós Tibor: Zöld fényalak
Földeák Iván: Szörnyszülöttek
Tóth László: A titokzatos Bucsecs
Kisfaludy György: Az idő teljessége
Knoll Gyula: Úton a fényhazába
Arany László: Kiülünk a Marsra
Könyvajánló
Tóth László: Kedves Homo Sapiens!
Horoszkóp

Add to CompareAdded
Kategóriák: ,

Leírás

Nemere István: Fekete özvegyek

Szardínia szigetén egymást érik a különféle korok emlékei, romjai. Annyi bizonyos, hogy az emberiség hajnalán élt itt már valamilyen civilizáció, amelyről ma nem sokat tudunk, de amelynek emlékeit máig láthatjuk. A sziget tele van titokzatos építményekkel. Találtak itt már rejtélyes sziklarajzokat, barlangi véseteket, ábrázolásokat is. Állítólag olyanokat is, amelyek legalább négyezer évvel ezelőtt látott ufókat ábrázolnak, és olyanokat is, amelyek fő témája az égbolt, a csillagok voltak.


Knoll Gyula: Harci pilóták észlelései

Bolygónk tele van különféle rejtélyekkel és megmagyarázatlan jelenségekkel, amelyek a Földünk minden területét, még a legkisebb zugát is behálózzák. Az ufó légi jelenség, ezért nem meglepő, hogy a legtöbb találkozást a katonai pilóták jelentik, így talán ők a legjobb szakértők is ebben a témában. Ezúttal mazsolázgassunk a korábbi ilyen esetekből!


Viszkok András: Veszélyben vagyunk?

Manapság nagyon sok olyan információ kering a világhálón, miszerint idegen fajok veszélyeztetik a Földünket. Erről tudnak a világ nagyhatalmai is, de igyekeznek elkendőzni előlünk az igazságot. Ráadásul az emberiség vezető tudósai és kormányai folyamatosan azt hangoztatják, hogy egyedül vagyunk, és esély sincs arra, hogy a külső világűrből látogatók érkezzenek hozzánk.


Éles István: Szellemi dimenzióváltás

A meditációs „időutazások” alkalmával nem az agyunk rejtett területeiből hozzuk elő az információkat, tudatunkat az aurába, a fénytestünkbe átirányítva vagyunk képesek feltárni az előttünk mindaddig rejtve maradt életeink összességét. Tudatunknak ez az átvezetése egyben dimenzióváltást is eredményez, ugyanis van egy sajátos mellékjelensége: a résztvevők a meditáció szokásos másfél-két órás időtartamát csupán 10-15 percnek élik meg.


Falvai Róbert: Toxikus örökség

Előbb csupán néhány tudós figyelt fel a jelenségre, aztán rájöttek, hogy itt mélyenszántó és tragikus folyamatokról lehet szó. Mára kikristályosodott az a vélekedés, amit ugyan máig kevés szakértő vall, hogy a jövőben az egész emberiség sorsát is befolyásolhatja az, ami most történik.


Sós Tibor: Zöld fényalak

Ez a történet annyira megfogott az őszinteségével, hitelességével, változatosságával, hogy döntő szerepe volt a további több mint három évtizedes munkámban. Egy ritka „állatorvosi ló”, amely a kísérőjelenségek széles körű palettáját tárja elénk.


Földeák Iván: Szörnyszülöttek

Az első magyar tudományos-fantasztikus könyvek egyikében, Botond-Bolics György „Ha felszáll a köd” című regényében a Vénuszt betelepítő érzelmes lények, ha nem is szörnyszülöttek voltak, denevér küllemükkel nem tűntek túl szimpatikusnak. Igaz, a regény cselekménye ezt később megcáfolta. Kiderült róluk, hogy empatikus, szeretetre  méltó lények. Megértik a bolygójukra látogató embereket, annak ellenére, hogy csak fütyülve lehetett velük kommunikálni.


Tóth László: A titokzatos Bucsecs

A Brassótól alig 30 kilométerre délnyugatra fekvő Bucsecs-hegység gyomra Földön kívüli technológiákat rejt. Mint idővel kiderült, Romániát az ott megbújó titkok kiszivárogtatásának megakadályozása érdekében vették fel gyorsított eljárással a NATO-ba, és II. János Pál pápa is átadott nekik az idegenekről szóló vatikáni titkos iratokat a földönkívüliek jelenlétéről.


Kisfaludy György: Az idő teljessége

Hippói Szent Ágoston így gondolkodik az időről a Vallomások című munkája 11. könyvében: „Mi hát az idő? Ha senki sem kérdezi, tudom; ha kérdik tőlem, s meg akarom magyarázni, nem tudom.” Nos, ez a gondolat a mai napig is átjárja az emberiség időről alkotott képzetét.


Knoll Gyula: Úton a fényhazába

Tudományosan bizonyították, hogy van élet a halál után. Egy kétezer ember bevonásával készített kutatás eredményeit feldolgozva brit tudósok alátámasztották ennek igazságát. Bebizonyították, hogy az emberi öntudat az után is hosszan megmarad, hogy a szívműködés és a vérkeringés leállt.


Arany László: Kiülünk a Marsra

A Szövetségi Légügyi Hivatal végre engedélyt adott az Elon Musk tulajdonában lévő SpaceX vállalatnak, hogy elkezdhesse kísérleteit az 5000 tonnás Mars-űrhajójával. Eközben szenzációs képek érkeznek a vörös bolygóról, melyek a hivatalos archívumokban is megtalálhatók.


Tóth László: Kedves Homo Sapiens!
A jelenlegi emberiség végveszélybe került! A teljes kipusztulás vár ránk, ha nem állítjuk le az értelmetlen és terv szerint, mesterségesen gerjesztett, esztelen gyűlöleteinket, melyek világháborúhoz vezető folyamatokat indítanak el. Tudnotok kell, hogy léteznek kozmikus civilizációk, amelyek befolyásolhatták a földi történéseket, és így a jövőnket is.

További információk

Tömeg 0,125 kg