Olvasóink írták: Nibiru érkezése

Olvasóink írták: Nibiru érkezése

2023. február 1. Off By Ufóvilág

A Nibiru érkezése napjainkra tehető, pár éven belül megérkezik ez az óriásbolygó! Ennek hatása azonban pozitív lesz. Mit jelent mindez? Először is azt jelenti, hogy az Istenek visszatérnek, s egy újabb kulturális forradalom veszi kezdetét. Az emberiség Isten ítélőszéke előtt megmérettetik, s újból épülnek majd piramisok. Nem temetkezési helyek lesznek, hanem, mint a régiek, beavató szentélyek.
Aki egy adott titkos társaság tagja, elmehet egy ilyen piramisba napjainkban is. Befekhet a beavató szarkofágba, majd onnan indulhat asztrális szinten intergalaktikus utazásra, az Istenek bolygóján találkozhat a világ igazi uraival, s amikor visszatér, nagymesterként tér vissza.
Tudja mi a küldetése, tudja mi az Istenek akarata. Ez az illuminátusok titkos társasága, ami napjainkban is létezik, csak nem ezen a néven, ez igazából az egyiptomi papság testvériségének egy fokozata. Ők így nevezik, a tizenkettedik tempel fokozat, de nézzük meg, mit adott a Nibiru legutóbbi ittjártakor az emberiségnek.
Hétezer évvel ezelőtt Indiában megszületett a hinduizmus és az ájurvédikus (ayurvédikus) orvoslás. Ez idő alatt virágzott az egyiptomi papság. Végül legutóbbi ittjártakor 2500 évvel ezelőtt megszületett a buddhizmus és a kereszténység.
Ezek voltak azok az idők, amikor élt a perzsa Zarathusztra, és Énok, a próféta.
Ők voltak azok, akik az őskereszténységet az esszénusokat elindították titkos útjukon.
Nekik a küldetésük az volt, hogy a megváltót kinevelő esszénus iskolákat létrehozzák, és az ufókkal tartsák a kapcsolatot. Ezt többféleképpen tették meg, például egy idegenektől kapott Metatron kocka segítségével. Mivel a vízözön 2500 évvel ezelőtt volt, így a világvége elmarad! Arra még legalább újabb 2500 évig kell várnunk, mivel 25920 év egy kozmikus világév! Most tehát jönni fog egy újabb Aranykor!
Németh Zoltán (Csávoly)