Mit akarnak az idegenek?

Mit akarnak az idegenek?

2022. január 10. Off By Ufóvilág

Gyakran felvetődik a kérdés, hogy mit is akarnak a földönkívüliek. Tapasztaljuk jelenlétüket, fotók, videók tanúskodnak róluk. Az általam végzett meditatív módszer segítségével is feltártuk, hogy ott voltak előző életeinkben, a jelen életünk során is számos embert figyelnek és vizsgálnak, sőt, a jövőbeli életünk során is igen fontos szerepet fognak játszani. Csakhogy különböző fajokról van szó, akiknek egymáshoz fűződő viszonya valószínűleg legalább olyan bonyolult, mint itt a Földön az emberek esetében.

A saját kutatásaimból arra a következtetésre jutottam, hogy a földi emberek létezése és a reinkarnáció folyamata, valamint a földönkívüliek tevékenysége igen szoros kapcsolatban van egymással. Azt már az előző életek kutatásánál, és leginkább a legelső földi élet feltárásakor tapasztalhattuk, hogy az emberiség az ősidőkben nagy valószínűséggel betelepítés eredményeként jelent meg a Földön. Ezt egyébként mások kutatásai is megerősítették. Ugyanakkor nem csak egy adott faj telepített be embereket és persze nem is egy időben. Elsősorban a Földön kívüli fejlett emberi faj produktumai vagyunk, itt a szíriusziakat lehetne leginkább megnevezni, de ugyanígy ebből a humanoid faj más képviselői (Orion, Fiastyúk/Plejádok lakói) szintén részt vettek a tervben. Tulajdonképpen nem egyszerűen csak betelepítésről van szó, hanem a földi viszonyokhoz és a céljaikhoz igazodó ember genetikai megalkotásáról is.

A későbbiek során egy másik intelligens faj, a hüllők is újra színre léptek. Az ősidők történelme során kiszorultak ugyan a Földről, viszont lehetséges, hogy kikényszerítették jelenlétüket, és újra részesei lettek a földi eseményeknek. Viszont rejtőzködő jelleggel nem a saját fajukat telepítették le, hanem szintén emberként szerepeltetik a tőlük származó lelkeket, akik persze a földi események programja szerint ugyanolyan életet élnek, mint a többi ember. Fontos lehet a Föld a hüllők számára is, hiszen ritka és kivételes adottságokkal rendelkező bolygóról van szó.

A Föld eseményeinek programja vajon a földönkívüliek alkotásának tekinthető-e, hiszen ők maguk is részesei ennek az eseménysornak. Mindez ráadásul a Naprendszer bolygói által generált, időbeliségében szinkronizált program szerint valósul meg. A bolygókba is kódolt program tudatos tervezésre utal. Talán egy harmadik, a földönkívüliek felett álló szereplőnek is lennie kell a háttérben, egy további dimenziónak, egy olyan szellemi világnak, ahol a földi események programja, de akár maguknak a földi élőlényeknek a genetikai programja is születik.

Ebben a tekintetben a földönkívülieknek valójában nem az a szerepük, hogy beavatkozzanak a földi folyamatokba, hanem mint rendszergazdáknak abban van meghatározható a szerepük, hogy felügyeljék a program működését, és folyamatosan ellenőrizzék annak megvalósulását. Ennek keretén belül történik az emberek állapotának vizsgálata is, tudatunkon kívüli látogatások és ezzel együtt a különböző beavatkozások. Ezeket a tevékenységeket viszont leginkább a „kis szürkék” végzik. Ez a faj mind a két fő intelligens fajnak – a humanoid és a hüllő fajnak egyaránt – a szolgálatában állhat.

Éles István cikke teljes terjedelmében az Ufó magazinban olvasható. A korábbi magazinok megrendelhetők szerkesztőségünkben, a legfrissebb szám kapható az újságárusoknál.