Földi mennyország

Földi mennyország

2021. december 7. Off By Ufóvilág

A Föld és a rajta élő emberiség elképesztő változásokon megy át. Ezek a változások fizikai és lelki szinten egyaránt érezhetők. Az emberiség megteremtette a lehetőséget, hogy végleg leszámolhasson a szenvedéssel, a boldogtalansággal, az elnyomással és az erőszakkal, mely jelenleg uralkodik a bolygón.

Lehetőséget kaptunk egy új világ megteremtésére, melyben csak a tiszta és feltétel nélküli szeretet, boldogság, együttérzés, bőség, egészség, biztonság és jólét érvényesül, és ezt hívják aranykornak, vagy más néven földi mennyországnak.

Fénylények sugallatára az emberek úgy döntöttek, hogy a Mennyországot itt a Földön kívánják megtapasztalni, és ez most sokkal lehetségesebb, mint valaha az emberiség történelmében. A bolygón élő emberiség feladata, hogy segítsen megteremteni az Új Atlantiszt, az új földet, az aranykort itt a Földön, mindannyiunk számára.

A csoda az, ami lenyűgöz és tiszteletet ébreszt valamennyiünkben. Csodának számít az a sok-sok emberi kéz által alkotott építmény, amely az emberiség tízezer éves történetének korszakát öleli át, az európai építményektől kezdve Jerikón át, ahol először telepedett le emberi közösség, Dél-Amerika és Japán legújabb csúcsteljesítményéig. E csodák a földkerekség minden pontján megtalálhatók. Csodálnivaló az a hátborzongató heroizmus, amellyel emberfeletti munkára vállalkozva valami rendkívülit, valami örökké maradandót alkottak meg – Stonehenge-től egészen az itaipúi duzzasztógátig –, hogy nyomot hagyjanak a Földön.

Az új világ szeretettel, jóléttel és boldogsággal lesz tele. Ennek felépítéséhez pedig csillagtestvér barátainktól megkapjuk a segítséget, a leszületett csillaggyerekek sugárzó szeretetével a boldogság fogja uralni a bolygót, és többé nem kell nélkülöznünk. A földi mennyország hamarosan felépül, csak rajtunk a pozitív rezgésünkön múlik, hogy előbb, vagy utóbb. A csodák már elkezdődtek, csak észre kell vennünk őket. A mennyország az észrevett csodákból épül meg itt a Földön!

Knoll Gyula cikke teljes terjedelmében az Ufó magazinban olvasható. A korábbi magazinok megrendelhetők szerkesztőségünkben, a legfrissebb szám kapható az újságárusoknál.