A titokzatos szemtanú

A titokzatos szemtanú

2022. január 17. Off By Ufóvilág

2021 késő őszén megcsörrent a telefonom. A vonal másik végén egy titokzatos férfihang jelentkezett, és személyes találkozót kért. Másnap a megbeszélt helyen fekete öltönyös, jól szituált, szép korban lévő úriember jelent meg, és belekezdett mondókájába. Szemtanúnknak szavamat adtam, hogy kilétét inkognitóban tartom.

„1947 nyarán Bugyi település melletti birtokunkon laktunk a szüleimmel. A házhoz vezető földút elején hatalmas fakapu volt. Én aznap délelőtt annak tetején üldögéltem, amikor 100 méternyire elhúzott felettem egy vakítóan fénylő, lángoló tűzgömb délről észak felé. Lassan haladt, vízszintesen közben halkan suhogott. Annyira alacsonyan repült, hogy szinte súrolta a falubeli házak tetejét. Mikor eltűnt a láthatáron, lemásztam, berohantam a házba, és elmondtam a szüleimnek, mit is láttam. Anyu csak annyit mondott, biztosan hallucináltam, vagy álmomban láttam, de az is elképzelhető, mint nyolcéves gyerek, csak hazudok nekik. Ezzel meglehetősen felbosszantottak, mert úgy neveltek, hogy sose hazudjak!

Az eset után teltek az évtizedek, majd 2019.február közepén egy éjjel magam sem tudom, miért, de azt álmodtam, milyen lehet szexelni egy Földön kívüli női egyeddel. Bárcsak ne álmodtam volna ezt, mert ezután több alkalommal is idegen lények jártak dél-pesti otthonomban, és spermamintát vettek tőlem, amit laborba vittek megvizsgálni. Az első álmom óta többféle lénnyel is találkoztam, és állandósultak az orr- és fülvérzéseim is. Az ilyen álmok után az alsó lábszáramon véres tűszúrásokra bukkantam.

Egyik éjjel vécére indultam, és az előszobában nekem jött valaki. Mivel senkit sem láttam, lenéztem a lábaimra, és észrevettem egy átlátszó léghengert, amiben apró fekete gömbök cikáztak. Ezután elvégeztem a dolgom, és ismét az előszobában voltam, amikor egy 80 centiméter magas, sötét szőrös lény a lábamnak rohant. Utána fordultam, de csak annyit láttam, hogy az a valami úgy átment az előszobában álló kerékpárom küllői között, mintha semmi sem lett volna előtte.”

Tóth László cikke teljes terjedelmében az Ufó magazinban olvasható. A korábbi magazinok megrendelhetők szerkesztőségünkben, a legfrissebb szám kapható az újságárusoknál.