Gonoszak és gyógyítók

Gonoszak és gyógyítók

2022. február 26. Off By Ufóvilág

Szinte minden, amit a szürkékről tudunk, olyan emberektől származik, akiket elraboltak. Ezeknek
az információknak egy része hipnózis során tárult fel, de nagy részük tényleges emlék. Phil Schneider kutató több mint 50 különböző típusú idegenről számol be, és katalógusba sorolta az elrablási forgatókönyveket. 1980 óta a szürkék a leggyakoribbak. Szürkék szinte az összes többi fajjal együtt dolgoztak már. Általában ők azok a lények, akik végrehajtják a tényleges elrablást, és áldozataikat olyan helyekre szállítják, ahol más típusú idegenek teszteket végeznek és interjúkat
készítenek velük.
A szürkék körülbelül négy, négy és fél láb magasak, nincs hajuk, szokatlanul nagy a fejük (különösen
a koponya), és hegyes az állkapcsuk. A szájuk nagyon kicsi és ritkán mozog. Az orruk emberi összehasonlításban vagy rendkívül kicsi, vagy teljesen hiányzik, csak két kis lyuk látható. Jellegzetességük a két nagy, mandula alakú, fekete szemük. A szürkék teste rendkívül sovány.
Úgy tűnik, nincs harántcsíkolt izom a karjukon vagy a lábukon. A nyakuk vékony. Karjaik hosszabbak,
mint az embereknek, térd alatt végződnek, és csak négy, különböző hosszúságú ujjuk van.
Szürkék fizikai leírása mindig konzisztens, ha az elraboltak visszaemlékeznek rájuk. Arról is beszámolnak, hogy korlátozott telepatikus kommunikációra képesek – többnyire azzal nyugtatják áldozataikat, hogy „minden rendben lesz”. Úgy tűnik, képesek transzba hozni az embereket azzal, hogy bámulják őket, akik gyakran azt mondják, hogy „olvasnak a lelkemben”, utalva arra, hogy képesek átvizsgálni áldozataik elméjét. Az elrabolt személyeket legtöbbször akaratuk ellenére viszik el, fájdalmas vizsgálatok és sebészeti beavatkozások traumatizálják őket, lelki és testi sérüléseket szenvednek el. Valójában az a megnyugtatásuk, hogy minden „rendben” lesz, az első a sok megtévesztés közül.

Knoll Gyula cikke teljes terjedelmében az Ufó magazinban olvasható. A korábbi magazinok megrendelhetők szerkesztőségünkben, a legfrissebb szám kapható az újságárusoknál.