A Belső Föld

A Belső Föld

2022. február 4. Off By Ufóvilág

Számtalan tudományos kutatás és információ jelent már meg, amely erősíti a Belső Föld létét. Közismert a Föld geológiai modellje, melyet igaznak fogadunk el. A teljes megértéshez elfogulatlan értelem és spirituális érettség szükséges. A Föld jelenség két párhuzamos dimenzióban létezik. A külsőn és a belsőn. Ha elfogadjuk, hogy a Föld üreges, akkor a többdimenzióságnak szükségszerű következtetésnek kell lennie. Ezek a dimenziók különböző rezgésszinten helyezkednek el, és így természetes védelmet biztosítanak a magasabbnak az alacsonyabbal szemben.

Ha képzeletben kettéosztjuk a Földet, felfedezzük az ötdimenziós Belső Földet. A Föld egy 1300 kilométer vastag kéregből áll, aminek a belső oldalán már évmilliók óta van egy négy-, valamint ötdimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom, melyet a régi misztériumok az angyalok birodalmának neveztek.

Knoll Gyula cikke teljes terjedelmében az Ufó magazinban olvasható. A korábbi magazinok megrendelhetők szerkesztőségünkben, a legfrissebb szám kapható az újságárusoknál.