Mégis létezik élet a Földön kívül?

Mégis létezik élet a Földön kívül?

2022. február 3. Off By Ufóvilág

Tavaly december 30-án robbant a hír, hogy a NASA alkalmazotti állományba vette az ausztrál származású Andrew Davison lelkészt, további 23 teológus társaságában. Elemezni kívánják, miként hatnának a világ nagy vallásaira, ha beismernék a Földön kívüli élet létét. Jelen írásban azonban csupán a marsi élettel foglalkozunk. Talán az ezt igazoló fotók eredetijeiből is láthatnak néhányat az újonnan felvett alkalmazottak.

Carl Pilchert szerint a Földön kívüli élet tagadása „elfogadhatatlan, amikor több mint százmilliárd csillag van csak ebben a galaxisban, és több mint százmilliárd galaxis van a Világegyetemben”.

Miközben a kínai holdjáró a Hold túlsó oldalán egy rejtélyes, kocka alakú épület felé közelít, s a húszperces utat hetek alatt teszi meg, a Marson tartózkodó robotok sem hagynak minket érdekes és nehezen magyarázható felvételek nélkül. Így van ez mindjárt az első képpel is, amelyet a Perseverance készített 2021. október 9-én, a felfedezés pedig Rami Bar Ilan érdeme. A kép katalógusszáma 21401e.

A marsi felvételek tucatjain láthatunk különböző fegyvereket: pisztolyokat, gépkarabélyokat, légvédelmi ágyúkat, tankokat, rakétákat, bombákat is. Igaz, erről hiányoznak a vezérsíkok, de akár el is veszthette. A hossza több méter, az oldalán valamiféle jelek láthatók, ezek természete sajnos nem felismerhető. A szerkezet két végén párhuzamos bordák vehetők ki, talán a burkolat megerősítését szolgálják. A szokatlan talán az lehet, hogy mindkét vége legömbölyített. Valószínűleg nem tartály ennek ellenére sem. Bár a mérete folytán akár az is lehetne, hiszen nagyságrendileg öt méter a hosszúsága. Közvetlenül mellette, s körülötte is, számos további mesterséges eredetű tárgy látható, ezek rendeltetése teljesen ismeretlen.

Arany László cikke teljes terjedelmében az Ufó magazinban olvasható. A korábbi magazinok megrendelhetők szerkesztőségünkben, a legfrissebb szám kapható az újságárusoknál.