Az ufójelenséget a földönkívüliek okozzák

Az ufójelenséget a földönkívüliek okozzák

2023. február 3. Off By Ufóvilág

Az amerikai kormány szerint nincs magyarázata a katonai pilóták által látott több tucat azonosítatlan repülő tárgyra. A Pentagon szerint a 2004 óta a jelenségekről tett 144 jelentésből, egy kivételével mindegyik megmagyarázatlan maradt. A jelentés nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a tárgyak földönkívüliek. A kongresszus azt követően kérte a jelentést, hogy az amerikai hadsereg számos esetben jelentett az égen rendellenesen mozgó tárgyakat.
A Pentagon ezután tavaly augusztusban létrehozta az azonosítatlan légi jelenségek munkacsoportot, hogy megvizsgálja a jelentéseket. A csoport feladata az volt, hogy „észlelje, elemezze és katalogizálja” ezeket az eseményeket, valamint, hogy „betekintést nyerjen” az ufók „természetébe és eredetébe” – közölte a Pentagon.
Az 144 bejelentett „azonosítatlan légi jelenség” (UAP) esetek többsége az elmúlt két évben történt, miután az amerikai haditengerészet egységes jelentési mechanizmust vezetett be. A bejelentett esetek közül 143 esetében „nincs elegendő információ az adatállományban ahhoz, hogy az incidenseket konkrét magyarázatokhoz lehessen rendelni”. Döntő fontosságú, hogy a közlemény szerint „nincs egyértelmű jele annak, hogy a repülőgépek esetében nem földi eredetű magyarázat létezik”, de nem is zárta ki.
Egyesek szerint az azonosítatlan technológiák lehetnek más nemzetek, például Kína vagy Oroszország technológiái, mások szerint lehetnek természetes légköri jelenségek, például jégkristályok, amelyeket a radarrendszerek regisztrálhatnak, míg a jelentés szerint egyesek „amerikai szervezetek fejlesztéseinek és titkos programjainak tulajdoníthatók”.
A munkacsoport most „újszerű módszereket keres a jelentések gyűjtésének fokozására” és további információk gyűjtésére, hozzátéve, hogy „további finanszírozás” révén „tovább tanulmányozhatók az ebben a jelentésben meghatározott témák”.
Izrael álláspontja
Izrael volt űrbiztonsági főnöke szerint itt vannak az idegenek, de még titokban tartják kilétüket. Aim Esed szerint, egy idegenekből álló úgynevezett „Galaktikus Szövetség” éveken át kapcsolatban állt Izraellel és az Egyesült Államokkal. Titokban tartják kilétüket, mivel szerintük az „emberiség még felfogásban nem áll készen”, és meg akarják előzni a tömeghisztéria kialakulását, állítja a zsidó állam nyugalmazott űrbiztonsági főnöke.
A visszavonult Aim Esed izraeli tábornok és professzor szerint Izrael egyértelműen kapcsolatban állt földönkívüliekkel, de azok ezt titokban tartották, mert úgy vélték, az emberiség még nem érett meg arra, hogy megtudja az igazságot.
A Yediot Aharonot izraeli újságnak adott interjújában Esed, aki 30 éven keresztül vezette Izrael űrbiztonsági programját és háromszor nyerte el az izraeli biztonsági díjat, elmondta, hogy mind Izrael, mind az USA éveken át kapcsolatban állt idegenekkel.
A 87 éves ex -űrbiztonsági főnök arról is beszámolt, hogy milyen egyezmények jöttek létre a földönkívüliek és az Egyesült Államok között állítólag azért, mert kutatni akarták és jobban meg akarták érteni „az univerzum szövetét”.
Az együttműködés elmondása szerint magában foglal egy marsbéli földalatti bázist is, ahol az Egyesült Államok és az idegenek is képviseltetik magukat. Amennyiben állításainak van igazságtartalma, összeillenek Donald Trump elnök azon döntésével, hogy megalapította űrhadosztályát az amerikai hadsereg ötödik ágaként. 
Az azonban nem világos, hogy ha egyáltalán fennáll ilyen kapcsolat a földönkívüliek és Amerika között, mióta van így. Esed azonban határozottan állítja, hogy Trump „tud a dologról, és a közeli határán állt annak, hogy felfedje létezésüket”.
A „Galaktikus Föderáció” azonban állítólag megállította őt ebben, mondván: elejét akarják venni a tömeghisztériának, mivel úgy érzik, „az emberiségnek fejlődnie kell még, és el kell érnie egy olyan stádiumot, ahol megértjük, mi az űr és mik az űrhajók” – számolt be Yediot Aharonot.
Azzal kapcsolatban, hogy miért pont most döntött úgy, hogy felfedi ezeket az információkat, Esed úgy válaszolt, most jutott el arra a szintre, hogy nagy tisztelet övezi tudományos körökben, és az akadémia hozzáállása is változott a dologhoz.
„Ha azzal, amit ma elmondtam, öt évvel ezelőtt állok elő, kórházba vittetek volna” – magyarázta a professzor. 
Hozzátette „Ma már máshogy állnak a dologhoz, és nincs mit vesztenem. Megszereztem a diplomáimat és díjaimat, több külföldi egyetem tiszteletének örvendek, és ott is változnak a trendek”.
Esed azt ígérte, új könyvében (The Universe Beyond the Horizon – conversations with Professor Haim Esed) több részletet is megoszt majd azzal kapcsolatban, hogy például hogyan akadályoztak meg földönkívüliek nukleáris apokalipsziseket, és arról is ír majd, mikor érkezik el az idő arra, hogy az idegenekkel foglalkozó ügynökség „feketeruhásaival” („men in black”) is találkozhatunk.
A volt űrbiztonsági főnök állításai röviddel azelőtt láttak napvilágot, hogy az izraeli űrközpont nyilvánosságra hozta volna rövid videóját, melyben új holdraszállási projektet harangozott be.
Knoll Gyula