Ufó magazin 2022/5

595 Ft

Nemere István: Sziléziai ufók
Falvai Róbert: Istenkereső fizikusok
Knoll Gyula: Idegenek a Földön
Paraenciklopédia
K. Gy.: Pólusváltás
Földeák Iván: Álmodozó paratudósok
Knoll Gyula: Földönkívüliek dolgoznak az emberekkel
Tóth László: Körtefejűek
Kisfaludy György: A sehol, ami mindenhol van
Novák Péter: A globalizmus végnapjai
Knoll Gyula: Anunnakik
Arany László: Marsi törpék drónja
Kisfaludy György: Hová tűnt az univerzumnyi antianyag?
Kovács Titusz: Sólyommá változott idegenek
Horoszkóp

Add to Wishlist Browse Wishlist
Kategóriák: ,

Leírás

Nemere István: Sziléziai ufók

Sziléziának nevezik Lengyelország délnyugati területét, a cseh határ felé eső vidékét. Mátyás királyunk idején egy darabig magyar birtok is volt, Wrocław akkoriban Boroszló néven „futott” nálunk. Később az a föld is iparosodott, bányák, gyárak hona lett. Ezen a vidéken az ott lakók régóta tapasztalnak rejtélyes jelenségeket.


Falvai Róbert: Istenkereső fizikusok

A tudomány eljutott arra a pontra, ahonnan már a saját eszköztárával törhet be az addig vallásinak ismert területekre.  Rrre vállalkozott a mai fizika „három tenorja”, e téren a leghíresebbek, hogy valami módon „rendet tesznek” a hit és a tudomány közti, évezredeken át igen feszült és bizonytalan területen. Közös még bennük az is, hogy valamiképpen kívülállónak számítanak a fizika világában.


Knoll Gyula: Idegenek a Földön

Mára már a Pentagon is kénytelen elismerni azoknak a szupertitkos aktáknak a létezését, amelyeknek valódiságát sokan csak sejtették, ám Steven M. Greer hozzá is jutott azokhoz. A könyvében ismertetett dokumentumoknak köszönhetően több évtizedes késéssel bár, de a Pentagon 2017 decemberében nagy nyilvánosság előtt elismerte ezeknek az iratoknak a meglétét, annak ellenére, hogy korábban kormányzati ciklusokon átívelve tagadták azt.


K. Gy.: Pólusváltás

Az Univerzumban minden energia. Vagyis minden, ami létezik, vibráló energiából áll, a tudatosságból, amely egy egyéni frekvencián rezonál, és meghatározza a teljes létezést. Mivel a Földünk mágneses ereje csökken, a mágneses pólusok folyamatosan változtatják a helyüket. Az utóbbi években ez a vándorlás nagyon felgyorsul.


Földeák Iván: Álmodozó paratudósok

A tudomány és a szélhámoskodás évszázadokon át kéz a kézben járt. De vajon tényleg szélhámoskodás az, ha valaki olyasmivel áll elő, amit a tudomány még nem tudott megmagyarázni? Az ilyen nyughatatlan természetű embereket, főként ha tudósi erudícióval fognak munkához, tisztelni kell. Mert vannak jelenségek, amelyek megmagyarázásához szükség van rájuk.


Knoll Gyula: Földönkívüliek dolgoznak az emberekkel

Az elmúlt évben titkos NRO-űrállomások kerültek nyilvánosságra a korlátozott közzétételi terv részeként. Obama, az egykori amerikai elnök pedig aláírt egy törvényjavaslatot, amely az űrben elkövetett vállalati bűnöket védi 2022-ig.


Tóth László: Körtefejűek

A világ számos pontján találtak már titokzatos fekete port ufóleszállások helyszínén. Az ufók megjelenésének helyszínén eddig 99 százalékban találtak fekete, illetve egy százalékban szürkés-fehéres port, melyek mindegyike erős radioaktivitást mutatott.


Kisfaludy György: A sehol, ami mindenhol van

Semmi kétség, van néhány dolog égen-földön, mely elménknek fel nem fogható. Ha már az ufókon törjük a fejünket, akkor azon a technikán is érdemes elgondolkozni, amivel működhetnek. Az teljesen biztos, hogy azok a rakétaszerű
meghajtások, amikkel a sci-fi filmekben találkozhattunk, sohase láthatóak az ufókról készült felvételeken.


Novák Péter: A globalizmus végnapjai

Aki azt mondja, hogy Amerika hanyatlik, az a képzelet világában él, mondta Obama egykori amerikai elnök utolsó évértékelő beszédében. Szerinte veszélyes időket élünk, de Amerika továbbra is a világ legerősebb állama. De meddig?


Knoll Gyula: Anunnakik

Az óriások megérkeztek vándorbolygójukra. Lejöttek életet hozni. A világegyetem szent törvényeitől vezérelve egy hozzájuk hasonló intelligens fajt alakítottak ki. Az újszülötteket oktatva lerakták egy kultúra, egy társadalom, egy nyelv, egy vallás alapjait. Végső soron ennek az új fajnak képesnek kellett lennie arra, hogy ugyanolyan jól kezelje a bolygót, mint ők.


Arany László: Marsi törpék drónja

Újabb halasztást szenved a Starship űrhajó próbarepülése, ugyanis az FAA mindent elkövet a start késleltetésére, sőt, egyenesen a letiltására. Természetszerűleg, hiszen ők fejlesztették a NASA részére a szilárd fokozatai révén rendkívül
környezetszennyező óriásrakétát, ami talán májusban felszállhat. Maradnak tehát a fotók. A Mars-arccal kezdődött 1977-ben, amikor a Viking szondák lefotózták a kb. másfél kilométeres műalkotást. Azóta a felszíni robotok koponyák és/vagy szobrok százait kapták lencsevégre.


Kisfaludy György: Hová tűnt az univerzumnyi antianyag?

Nos, erre a kérdésre nagyon sokan igyekeztek választ találni. Például az a legkorszerűbb válasz erre, hogy az anyag és az antianyag már a kezdet kezdetén megsemmisítette egymást, de az anyagból több volt, és a maradékból született meg a mi mostanában megismert világunk.


Kovács Titusz: Sólyommá változott idegenek

Nemrég érdekes bejelentést tett egy budai hegyoldalban lakó észlelő. Bejelentése arról szólt, hogy a Libegő felső állomásának és a János-hegyi kilátónak a közelében az egyik április eleji, kora esti órában egy furcsán repülő tárgyat figyelt meg.

További információk

Tömeg 0,125 kg